ESP   CAT

Marca propia

Pertanyem a un grup de farmacèutics formuladors (UNIFARCO) basat en la tradició del farmacèutic que formula i prepara remeis basant-se en la demanda específica del client.

La recerca científica i la passió són característiques destacades del grup, compartint la mateixa filosofia i valors, la mateixa deontologia professional i atenció al benestar, així com el respecte a les persones.

Col·laborem amb Unifarco participant en el desenvolupament del producte, estudiem les necessitats dels propis clients, proposem noves fórmules, avaluem i provem el producte per a oferir respostes d'alta qualitat amb l'objectiu d'arribar a la formulació més excel·lent tant en eficàcia com a nivell cosmètic o dietètic.

Disposem d'una gamma completa, fidel per qualitat i seguretat a la confiança que el consumidor diposita en nosaltres.

Els laboratoris fabricadors d'I+D inverteixen cada dia en la recerca de nous actius, en la presentació de patents de noves fórmules i en tecnologia.

Unifarco compta amb la col·laboració d'una xarxa científica que uneix estudi, aplicació i avaluació del rendiment de les formules cosmètiques i nutracèutiques.

Formen part d'aquesta xarxa: Universitat de Pàdua, Universitat de Milà; Universitat de Barcelona, Universitat de Berlín, així com diversos instituts de prestigi.

Presentem la nostra marca al nostre client a través de la confiança, molta recerca i poca publicitat.

 Compra la marca pròpia 

marca propia